maanantai 11. marraskuuta 2013

Mitä, miksi ja kuka olen?

Nyt kerron millainen ihminen olen, vain siksi, että saan muiden ihmisten ennakkoluulot pois. Olen kuullut itsestäni niin paljon juoruja ja tarinoita sekä valheita, että ehkä haluatte kuulla mun mielipiteen ja totuuden. Tässä lista asioista, jotka ovat aiheuttaneet pahan puhumista.

Kuka olen ja miksi:
En tiedä, miksi olen millainen olen. En itsekkään nauti siitä. Kovan ulkokuoren alla on haavoittuva, ujo ja pelokas ihminen. Olen aina ollut ujo, helposti hermostuva ja vähän muiden perässä meniä. Lapsuudessa jouduin vääriin kaveri porukoihin jolloin minut syrjäytettiin ja itsetuntoni alistettiin. Tätä jatkui koulussa ihan väkivaltaiseen koulukiusaamiseen asti. Ei siitä enempää.

Mielisairas(ko)?:
Ihmiset ovat sanoneet pitävänsä minua ''sairaana'', ''hulluna'' ja ''psykopaatiks''. Tietääköhän ihmiset edes mitä ne on? Itse olen alkaut vitsailemaan ''hulluudestani'' koska tiedän, että asiat joista nautin ja ihailen saattavat, jonkun mielestä olla sairaita. Oikeasti ''hulluuteni'' alkoi tästä koulukiusaamisesta ja siitä eteempäin, koska olen aina ollut herkkä otan asiat vakavammin ja aloin kriittiseksi. Totuus on, että minulla on masennus, ahdistuneisuushäiriö, sosiaalisten tilanteiden pelko, misantropia, sosiopatian oireita ja mahd. rajapersoonallisuus. Olen lääkityksellä ja hoidoissa, joten teidän ei minulle tarvitse kertoa, että ''mee hoitoo''. Se ei muuta minua yksilönä, ihmisenä tai mitenkään muulla tavoin. Tietysti tietyt tilanteet ja uudet ihmiset aiheuttavat ongelmia.

Ilkeä ämmä ja huora?:
Tunnustan olevani hyvin negatiivinen ihminen kaiken suhteen lähinnä ihmisten ja elämisen suhteen. Osaan olla itsekeskeinen ja tyly. Se on osa suojausmekanismiani, jolla estän tiettyjen ihmisten pääsemästä lähelleni. Sanon usein ilkeitä asioita usein ajattelematta kunnolla, koska menetän hermoni niin nopeasti, jolloin ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on ''ton pitäs kuolla''. Kaupungilla leviää juttuja kuinka seurustelen useasti. Tämä johtuu siitä, että yritän löytää aina jonkun luottoihmisen lähelleni joka rakastaa ja pitää huolta musta sekä vie eteenpäin elämässä. Mutta nyt olen löytänyt sen kenen kanssa tahdon olla. Huora on myös käsite, jolloin ihminen myy itseään, minä en tee sitä. Harrastan vain seksiä koska nautin siitä se ei tee ihmisestä huoraa. Rakastelevathan eläimetkin eri kumppaneiden kanssa.

Kouluampujat:
Olen saanut kuulla mielipiteitä kuinka sairasta on ihannoida ihmistä, joka tappaa toisen. En voi sanoa, että ihailen tekoa sitä, että ihmiset kuolevat vaan sitä rohkeutta jota näiltä kouluampujilta löytyy tukahduttaakseen koulukiusaamisen ja ikävän olon. Ymmärrän hyvin. Ehkä tämänkin ymmärtämiseen vaaditaan se, että itse on kokenut jotain samanlaista (RAJUA KOULUKIUSAAMISTA JOKA JATKUU KOULUN ULKOPUOLELLAKIN).

Alkoholisti?:
IHmiset myös puhelevat kuinka käytän reilusti alkoholia. Tiedän. Mutta se on minun tapani tuntea ''normaalia'' elämää ja kanssakäymistä ihmisten kanssa. Kännissä on vapaampi, rohkeampi ja uskaltaa tutustua uusiin ihmisiin ja puhuakkin jotain.

Toivottavasti tämä auttoi edes joitain tajuamaan, että jos ei tunne toista. Ei kannata sanoa mitään.
On niin paljon asioita joita minäkin rakastan ja joiden puolesta itken en vain ole tyhjä kuori aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti