lauantai 17. maaliskuuta 2012

Oikeutta eläimille kiitos!

Aloin taas miettiin illalla tätä julmaa maailmaa. Lähes joka maan hallitsija/hallitsijat haluaa tehä omasta maastaan paremman paikan jokaiselle elää. Mut mikä siinä on ihmisillä niin vaikee tajuta, että eläimet on yhtä arvokkaita, eläviä ja tuntevia otuksia kun me ihmisetkin. Mitä tää maailma ajattelee, kun vieläkin pyöritetään turkistehtaita, tehotuotantoo eläimillä ja eläinkokeita, sekä yleistä eläin rääkkäystä. Voin sanoo et tää teksti ois sellanen, jonka pitäis vaikuttaa jokaisee ihmisee positiivisesti. Miettikää nyt tuntuisko teistä kivalta asuu ahtaassa häkissä, jossa sua pakko syötetään ja lopulta tapetaan. Tai että suhun tungettais kaiken maailman ruiskuja ja mömmöjä jotka syövyttää sua. MITEN TÄLLÄSTÄ ANNETAAN TAPAHTUA?! MITÄ HELVETTIÄ IHMISET AJATTELEE. Pyydän siis teitä katsomaan näitä sivuja ja antamaan jopa tukenne, jos on mahdollista
http://www.oikeuttaelaimille.net/www2/  http://tarhauskielto.fi/ 
NÄIDEN KAHDEN ELÄINTENOIKEUS RYHMÄT LÖYTYY MYÖS FACEBOOKISTA SE PIENI TEKO ET LIITYTTE TÄHÄN RYHMÄÄN JO AUTTAA. KIITOS (:
Ps, en käännytä teitä miksikään vegaaneiks, mutta pyytäisin kattoon millaisia ja miten tuotettuja lihoja suuhunne mättäätte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti